FILOSOFIA

DSC_017810sepia

ROMEO E GIULIETTA întruchipează conceptul modern de bistrot internațional al marilor capitale europene în care oamenii de orice naționalitate se simt ca acasă. Un mediu care nu este strict legat de limite geografice dar care se deschide față de lume și către lume. Clientul se găsește învăluit într-o atmosferă caldă în care poate trăi momente unice de relaxare bucurându-se de savoarea diferitelor propuneri gastronomice și oenologice.

Un loc destinat servirii mesei propus într-un spațiu informal, cald, primitor unde atât clientul obișnuit, cât și turistul se pot relaxa și se pot bucura de plăcerea de a gusta mâncăruri delicioase, bine echilibrate și însoțite de băuturile preferate care pot fi vinuri, bere sau alte produse de la bar.

Pentru INN ITALIA cel mai autentic și intim concept de servire al mesei cere ca și spiritul să fie implicat.

NU DOAR MÂNCARE


Clientul, încă de la intrare, percepe că nu este un simplu client, ci Protagonistul.

Localul a fost proiectat pentru El. Pentru a-l face să se simtă în largul său. Un plus: în deplină libertate oricine poate lăsa pe pereți un mesaj, un gând al său, o dorință.

Angajamentul pe care INN ITALIA il asumă nu este doar de a încânta papilele gustative cu mâncăruri având arome bine echilibrate în cel mai riguros stil italian, ci și de a găzdui Clientul într-o atmosferă caldă, primitoare, cât mai familiară cu putință.

Prânzul, cina, sau chiar o gustare consumate în restaurantul/bistrot INN ITALIA reprezintă pentru client un moment de plăcută și savuroasă relaxare, iar pentru staff, momente de reală plăcere în recunoașterea aprecierii clientului.


MUZICA

Întotdeauna prezentă dar niciodată invazivă. Muzică ambientală italiană, romană sau străină. Indiferent de gen, volumul acesteia nu va fi niciodată un obstacol în calea conversației. Să nu vă așteptați la muzică house. În acest local este interzisă.

ATMOSFERĂ INTERNAȚIONALĂ

Decorul la ROMEO E GIULIETTA este bine definit. Fotografia peretelui original a Casei Julietei din Verona a fost transferat pe 40 de metri pătrați de perete. Restul a fost făcut de miile de clienți din toată România și întreaga lume, care au lăsat pe pereți mesajele lor de dragoste, prietenie și bucurie. Și mereu se adaugă noi mesaje. Un plus care face acest loc unic și care contribuie la crearea caracterului internațional care l-a făcut cunoscut și apreciat.